Planerna för några veckor framåt.

Jag älskar att planera! Att ha något att längta till och att få veta att det snart är dags för något.

Som hästmänniska med hundratals (okej nu överdrev jag kanske lite..) egna djur så är det väldigt svårt att få klämma in andra aktiviteter. Egentligen gör det faktiskt inget, jag ÄLSKAR verkligen häst och sena kvällar i stallet!

Men, fredag v.7 åker jag och Marcus ner till Borlänge över helgen! Vi ska hälsa på hans familj och vänner och bara vara ett par dagar. Mamma kommer sköta hästarna under tiden och på måndag kommer vi hem igen, lagom till insläppet.

Det ska bli riktigt kul att få träffa alla där nere igen och att få sooova! haha, kul besök 😉

Känner jag mig själv rätt så kommer jag mestadels vara rastlös och vara ampen (är det ens svenska??) över djuren. Får väl helt enkelt övertala mig att morsan fixar det där. Hon gör ju det 😉 Men det är väl som det är för föräldrar när barnen ska få sova borta första gången antar jag, haha.

Nänä slut på detta nu, det ska bli kul! Och läskigt :O 😉

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Planerna för några veckor framåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>