Lets kick the friday on’

Fredaaaaag!! Slutar kl 10:15 idag, haha rätt chill 😉

Gårdagen var… sådär 😛 Var riktigt trött men hade ändå en riktigt bra eftermiddag och kväll i stallet :) Gjorde inte jättemycket mer än att hugga höbal.. Seeeegt med blött hö på vintern haha. Men hästarna verkar gilla det och det är ju i alla fall mat :)

Efteråt så tog jag och longerade Dansken, lite lätt jogging inför helgen då de går lite hårdare :)

Idag ska båda grabbarna tränas, tantWilma ska pysslas om och Freyavovvisen ska väl också motioneras :)

Nu ska jag göra lite skolnytta, hörs sen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>