Gårdagens hästar

Hellihallå! Tisdag idag, kan dagarna gå liiite fortare tack? Hur det än är så har jag ju i alla fall saker inplanerade hela veckan typ, vilket känns bra, tiden kanske går liiite fortare då i alla fall 😉

Som jag skrev igår så ska Ville vaccineras imorgon (gud låt mig ha en lättlastad häst….), på torsdag är det packdag delux, iordningställande i stallet och på fredag bär det av till Dalarna! Yeey 😀

Just ja, i eftermiddag är det middag hos farmor och farfar och efter det ska jag till ett annat stall och träna en häst. Det ska bli kul !

Mina hästar vilar idag, nu har de gått 4 dagar i rad och det ganska hårt. Igår longerade jag Dansken, lite jogg och sträcka på musklerna liksom. Ville tömkörde jag efter det, superfin kille var han! Efter det så fick Wilma sig en rejäl ompyssling, gammelgumman vår <3

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>