Skolan

Sitter på skolan just nu, feeett drygt. Sista lektionen på tisdagar är förbannat sega, rent utsagt. Trött, seg och inte alls taggad på denna dagen nu asså.

Vilket positivt inlägg va 😉 Nä men det ska nog fixa sig till det (för min känsla hahahaha) bästa. Jag ska försöka kriga mig igenom detta nu, slutar 15:15 och då ska jag hem, svira om, hämta Freya och bege mig till stallet! Hästarna vilar idag så stallet ska fixas och hästarna middagsfodras, superdupermys :-)

Efter det är det middag hos farmor och farfar, kams! <3 Det ska bli trevligt, snacka om matkoma vi kommer få efteråt, herremingud va! Klockan 19 ska jag vara hos Sky, blir rätt sent men aja haha. Därefter dirr till stallet, ta in pållarna, rasta Freyagumsan och sedan sooooova<3 okej, ducha först, men sen soooova <3 😉

Hörs senare med lite seriösare inlägg, lovar 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>