Kams, semlor och tömkörning

Hallå! Hoppas er morgon har varit bra! Det har min varit, vaknade vid 05:45, tröttare är det nog inte möjligt att vara alltså, haha ..

Men men, upp och fixa sig lite sedan iväg till Risselås och släppa ut hästarna, bästa starten på varje morgon <3

Idag ska jag försöka ta mig hem vid 12-13 tiden då jag vill hinna fixa stallet och så innan det är dags att åka iväg med Ville till veterinären för att vaccinera – ska bli lite spännande faktiskt!

 

Igår så fixade jag och Marcus stallet snabbt som attan innan det bar av iväg till farmor och farfar där det åts kams och semlor! Riktigt, riktigt mysigt och gott som attan!

Efter det, vid 19 så åkte vi till det stallet jag hjälper till i och tränade Sky, tömkörde igår och det gick Sååå bra! Jättefin kille var han.

Idag ska vi som sagt till Hammerdal och vaccinera Ville. Därefter hem med honom, fodra pållarna, försöka hinna med att träna Dansken där någonstans och sedan vidare iväg till NoseWorkträningen med Freya, det ska också bli riktigt spännande!

Efter det blir det insläpp och sedan hem och duscha och kasta sig i säng, just ja jag ska hinna äta där någonstans också 😛

Imorgon är det full skoldag (08-15 ca) och sedan iväg till stallet och longera alt. tömköra Dansken och pyssla med dem stora pållarna, göra iordning massor av hö osv inför helgen och sedan hem och packa inför Borlänge! På fredag ska Marcus fixa stallet på morgonen och så tror jag att han skulle göra något med Dansken. Marcus vill komma iväg helst innan 12:00 nämligen 😉

Nu ska jag jobba vidare, rätt skönt med halvdag bara!  Hörs senare, hejdå :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>