Taggelitagg

Trots att det känns jobbigt att lämna över ansvaret på alla djuren till mamma och pappa så måste väl det göras ändå.. Tänk om man kunde ta med alla, vad lättsamt det skulle vara, haha! Nejdå jag litar på dem, men det känns ju ändå liksom.. olustigt..

Får pussa sönder alla djuren på fredag och gasa på som fasen hem på måndag! 😉

Tänkte fixa iordning höpåsar för hela helgen i alla fall, så de får den givan de är vana vid + att mamma slipper fixa med packning, vägning osv, Det ska hon inte behöva <3

Det ska alltså ställas iordning 4 fodringar lördag + 4 söndag + 3 måndag, hehehe..

På torsdag ska vi även hämta spån som vi fyller upp boxarna med på fredag, och så ska jag köpa havre + betfiber imorgon torsdag också. Ska fixa åt kaninerna och byta vatten i hagen. Vad mycket det blev helt plötsligt hahah!

Ska även handla färdkost åt oss 2bentingar imorgon med så slipper vi det på fredag, godis, dricka och något mer? hmm, är ju ändå runt 60 mil 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>