Lastning

Pust! Det tog alltså 20 minuter att lasta Ville igår.. Grejen är ju att han är inte det minsta rädd utan han står helt seriöst och sover (DJUPT!) på rampen… Segpära!

Efter 20 minuter blev jag lite arg faktiskt och TRYCKTE in honom, han suckade och klev då in på en gång.. påriktigt ?!

Aja, när han väl är inne så är det ju 0 problem, står som ett ljus och man kan lämna honom där bak utan problem! Det är skönt :) Sprutan gick superduperbra och han var mest nöjd med att veterinären lät honom käka äpple under tiden 😉

Nu har han som sagt vila till tisdag nästa vecka.. Snacka om att jag har halvt ångest! Eller asså, samtidigt inte så mycket för honom då han ändå blivit vaccinerad, men Dansken asså… Iofs så har jag gett honom ledigt en vecka också med tanke på hur mycket han gått i vinter och då är det till 98% på böjt spår, vilket är ganska tungt i längre utsträckning.

Vad tror ni läsare, gör jag rätt som låter honom stå och ta igen sig och bygga upp kroppen 1 vecka? :) Tänk på hans förutsättningar då också, b-ponny, tömkörs/longeras/rids 4-5 dgr/vecka på böjt spår mestadels, mkt stärkande träning. Dock lite rund.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>