framtiden

Det är verkligen något jag funderar på ofta, framtiden. Hur ser mitt liv ut om 1 år? om 4 år? om 20 år?

Just nu kan jag säga att jag vill verkligen börja jobba direkt efter skolan, har pratat med ett ställe och det känns väldigt bra i alla fall, fast nu ska man ju inte säga för mycket i förväg^^

Jag vill kunna betala för mig själv helt och hållet, kunna skriva över hästarna på mig, skaffa en lägenhet, bil osv.

Jag vill köpa en ny häst också. En läromästare med goda placeringar i både dressyr och hoppning. Den ska vara livlig, ha egen vilja, vara snäll och lugn och verkligen vara en riktig ”Moa-häst”.

Jag vill verkligen köpa mig ett sto. Ett sto jag kan träna och tävla ett par år innan jag väljer att ta föl på det- tääänk vad fint! Just nu är jag dock inte sugen på fler hästar. Jag har 3 stycken + tränar en häst i ett annat stall. Vissa tycker nog jag är ite galen, och många undrar hur jag gör för att få tiden att räcka. Det undrar jag också 😉 Den gör väl det precis, det är på hårstrået att jag inte är hemma 23:30 varje kväll 😉

Men med välplanerade dagar, scheman och bra kontakter så hinns allt trots allt med, och jag gillar ju att ha mycket att göra!

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “framtiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>